Over Color Glo

Wie zijn wij?

Color Glo is wereldleider in duurzaam herstel van o.a. leer, kunststof, textiel, vinyl, hout en tal van andere materialen die worden gebruikt in voertuigen, interieur en exterieur.
Color Glo verricht haar diensten zoveel mogelijk bij de klant op locatie.

Het duurzaam herstellen van interieurschade is vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij Color Glo gaat dit samen. We geloven in aandacht en zorgvuldigheid voor zowel het herstelproces als voor het contact met de klant. Met die kijk op het vak is Color Glo internationaal marktleider geworden in haar branche. Het is dus geen verrassing dat Color Glo de snelst groeiende interieurschadehersteller van Nederland is.

Ons klantenbestand bestaat uit verzekeraars, autodealers/ leasemaatschappijen, theaters & bioscopen, jachthavens, scholen, luchtvaartmaatschappijen, openbaar vervoer, ziekenhuizen, winkels en horeca, maar ook voor de particuliere klant staan wij klaar.

Schade?

De meeste schades of ongelukjes ontstaan in en om het huis, zowel op lichamelijk als op materieel vlak. Omdat we tegenwoordig veel en vaak onderweg zijn, ontstaan deze ongelukjes of schades eveneens in en om uw voertuig. Voor uw lichamelijke ‘schade’ kunt u bij een arts terecht. Voor uw materiële schade, zowel bedrijfsmatig als privé, is Color Glo uw specialist. Color Glo zorgt voor duurzaam herstel op locatie en ontzorgt u daarbij door middel van een goede, adequate service en tijdswinst.
Niet alleen het herstel wordt duurzaam uitgevoerd, ook met u als relatie gaan wij duurzaam om. U bent tenslotte ons visitekaartje. Hierdoor verwachten wij dat u ons na herstel zult aanbevelen bij familie, vrienden en zakenrelaties.

Materiaal & producten

Color Glo herstelt op een milieuvriendelijke manier: dit herstel levert tijdswinst op, is beter voor het milieu en de wereld (het bespaart tenslotte CO2-uitstoot), is niet duurder en levert een net zo mooi als kwalitatief goed resultaat op.
Color Glo:

  • Gaat bewust om met grondstoffen
  • Zorgt voor duurzame inzetbaarheid van de medewerkers
  • Gebruikt geen middelen die onnodig schadelijk zijn voor het milieu of de gezondheid van de medewerkers en de klant
  • Voorkomt verspilling
  • Bevordert hergebruik
  • Voorkomt onnodig afval
  • Draagt bij aan de recycling van grondstoffen

Hierdoor dragen de medewerkers van Color Glo bij aan een beter milieu en samenleving!

Neem contact met ons op

Wilt u weten of wij uw beschadiging kunnen herstellen?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!
Tijdens kantooruren telefonisch via:
0467 - 04 84 30

Of gebruik ons formulier:

Kunnen we ergens mee helpen?